Materiaalit

Käyttämämme materiaalit:

Luomupuuvilla:

Luomupuuvilla käyttää viljelyprosessissa 90 % vähemmän vettä kuin tavallinen puuvilla. Kun puuvillaa viljellään luonnonmukaisesti, käytetään viljelykiertostrategioita ja maanrakennuskäytäntöjä. Tämä pitää maaperän terveenä. Terve maaperä auttaa vetämään hiiltä ilmakehästä, joten ilmasto hyötyy siitä. 

Luomupuuvillan tuotannossa ei myöskään käytetä myrkyllisiä kemikaaleja. Se tarkoittaa, että työntekijöiden terveys paranee, yhteisöt voivat elää suhteellisen terveinä puhtaan veden ja ruoan saatavuuden ansiosta ja maan elinikä on pidempi, koska kemikaalit eivät vahingoita sitä.

Myönnämme kuitenkin, että luomupuuvilla ei ole ongelmaton. Koska luomupuuvilla tuottaa vähemmän kuituja kuin tavallinen puuvilla, sen tuottaminen vaatii enemmän kasveja ja enemmän maata. 

Bambu:

Käytämme bambua hammasharjoissamme ja bambukuiduista valmistettua viskoosia vauvanpeitoissa ja uudelleenkäytettävissä pehmusteissa. Bambu kasvaa todella nopeasti, se voi saavuttaa täyden kokonsa vain 3-4 kuukaudessa. Tavallisten puiden kasvu voi kestää yli 30 vuotta. Bambumetsillä on valtavia positiivisia etuja ympäristölle, koska tämä uskomattoman tuottava kasvi varastoi tehokkaasti hiiltä.