Vastuulliset vaatteet Suomesta

Pyrimme vähentämään muovin määrää - hammasharjat, bambulaput, emme käytä lähetyksissä myöskään muovia. Välikäsiä jää toimitusketjussa pois, sillä tuotteet tulevat suoraan tehtaalta omalle varastollemme, josta ne lähtevät eteenpäin suoraan kuluttajille. Käytämme mahdollisimman ekologisia kuljetusvaihtoehtoja. Se tarkoittaa sitä, että tehtailta ne kuljetetaan meille junalla. Junaliikenne on kaikkein päästöttömin vaihtoehto pitkän matkan kuljetuksiin. Kaikki meiltä kuluttajille lähtevät lähetykset kompensoidaan ja lähettipalvelu käyttää sähköpakettiautoja sekä fillarikuriireja. 

Etsimme jatkuvasti parhaita mahdollisia materiaaleja ja olemme nälkäisiä oppimaan uutta ja löytämään vielä parempia vaihtoehtoja. Pyrimme myös muuttamaan kuluttajien ostokäyttäytymistä lastenvaatteiden suhteen. Kaikki vaatteemme ovat sukupuolineutraaleja ja suunniteltu niin, että niillä on pitkä elinkaari. Samaa vaatetta voi käyttää useamman koon ajan, istuvuus vain muuttuu. Parhaimmassa tapauksessa yksi neule voi siirtyä suoraan sisarukselta toiselle useamman vuoden ajan. 

Otamme tämän huomioon myös suunnittelussa. Emme seuraa trendejä tai sesonkeja vaan luomme ajattomia vaatekappaleita jotka näyttävät hyviltä vielä vuosienkin päästä ja sopivat jokaiseen vuodenaikaan.