MEISTÄ

 

Olemme Elisa ja Nina, ystävykset sekä TINY MUSE -brändin perustajat. Meitä yhdistää moni asia, kuten äitiys, intohimo pukeutumiseen sekä halu tehdä asioita paremmin. Kaikki alkoi siitä, kun Elisa tuli raskaaksi ja tutustui ensimmäistä kertaa vauvantarvikkeiden maailmaan.

Lista ostettavista tavaroista oli järkyttävän pitkä. Vauvavuoden kulutuskeskeisyys oli uuvuttavaa jo ennen lapsen syntymää. Samat teemat toistuvat keskusteluissa Ninan ja muiden vanhempien kanssa. Vauvanvaatteiden koot olivat älyttömiä. Yhtä vaatetta oli tarkoitus käyttää vain kuukauden. Vaatteet olivat hyvin sukupuolittuneita ja pojille oli paljon vähemmän vaihtoehtoja. Minimalistisia vaatteita oli vähän ja monet oli mitoitettu vain tietynlaiselle vartalotyypille. 

Halusimme perustaa brändin, joka olisi ratkaisu näihin ongelmiin. Sellainen, joka tarjoaisi vaatekaapin kulmakiviä vuodenajasta riippumatta. Jonka vaatteet sopivat kaikille sukupuolille, kaikenlaisille vartalotyypeille. Joiden elinkaari olisi pidempi ja mahdollisesti jatkuisi suoraan pienemmille sisaruksille. Näin Tiny Muse syntyi. Se on saanut nimensä Elisan tyttärestä, jonka nimi on Muusa.

Missiomme on olla rohkea edelläkävijä lastenvaateteollisuudessa, vähentää pikamuodin kertakäyttöisyyttä ja kausiluonteisuutta, tarjota ajattomia, ekologisia ja kauniita vaatteita, vauvantarvikkeita ja asusteita. Teemme kaiken mahdollisimman kestävästi ja ympäristöä kunnioittaen ja olemme aina valmiita oppimaan lisää.

TINY MUSE pyrkii pienentämään vanhempien hiilijalanjälkeä tarjoamalla kestäviä vaihtoehtoja. Lahjoitamme myös 5 % voitosta hyväntekeväisyysjärjestölle, joka auttaa mielenterveysongelmista kärsiviä lapsia. Lapsemme ovat inspiraationa kaikkeen, mitä teemme.