VASTUULLISUUS

Tiimimme TINY MUSElla tekee parhaamme luodakseen kauniita ja kestäviä tuotteita, käyttämällä luonnonkuituja, jotka on tehty kestämään sukupolvelta toiselle. Korkea laatu ja minimalistinen design yhdistää tuotteitamme. 

Kaikki vaatteemme on suunniteltu Suomessa ja ne ovat eettisten ja sertifioitujen valmistajien valmistamia Kiinassa. Käyttämämme vaatetehdas on läpäissyt BSCI-tarkastuksen, mikä tarkoittaa, että he kohtelevat työntekijöitä eettisesti ja laillisesti. Heillä on myös OKOTEX-100 CLASS1 sertifikaatti. Tämä tuoteluokka sisältää tuotteet vauvoille ja sillä on tiukimmat vaatimukset ja raja-arvot.  

Tapamme työskennellä

Emme massatuota, vaan teemme parhaamme vähentääksemme kangashävikkiä ja ajattelemme ympäristövaikutuksiamme. Koska jokaista kokoelmaa on saatavilla rajoitetusti, tavoitteemme on kasvaa hitaasti. 

Välitämme ympäristöstä. Aina kestävästä suunnittelusta huolellisesti harkittuun pakkaukseen ja vihreimpään mahdolliseen kuljetustapaan varmistamme, että maapallolle jää mahdollisimman vähän haittaa. TINY MUSElla on oma varasto Suomessa, jossa pakkaamme ja lähetämme tuotteet suoraan asiakkaalle. Emme käytä pakkauksissamme muovia ja kompensoimme logistiikan päästöt. 

Etsimme jatkuvasti tapoja tehdä muutoksia vähentääksemme ympäristövaikutuksiamme. Se voi olla suuri tai pieni, mutta uskomme, että jokainen teko on tärkeä

Tehtävämme

Missiomme on olla rohkea edelläkävijä lastenvaateteollisuudessa, vähentää pikamuodin kertakäyttöisyyttä ja kausiluonteisuutta sekä tarjota ajattomia, ekologisia ja kauniita vaatteita ja asusteita. Pyrimme luomaan tasa-arvoisemman tulevaisuuden kaikille lapsille yhdessä asiakkaidemme kanssa. Voitostamme 5 % menee järjestölle, jonka tehtävänä on edistää lasten mielenterveyttä ja ehkäistä mielenterveysongelmia.

Käyttämämme materiaalit:

Lue lisää täältä.

Kuinka pitää huolta vaatteistasi?

Suosittelemme pesemään kaikki tuotteet matalassa lämpötilassa (ellei pesulapussa toisin mainita). Emme suosittele rumpukuivausta. Silitys matalalla teholla on suositeltavaa, ellei kuvauksessa toisin mainita.